Är du driven och vill vara med i styrelsen?

Är du driven och vill vara med i styrelsen?

Det yttre hotet mot vårt samhälle finns ständigt närvarande. Och med jämna mellanrum uppstår kriser av olika slag där de ordinarie samhällsorganisationerna inte mäktar med att lösa situationen själva. Därför behövs de frivilliga försvarsorganisationerna. Vi som är engagerade gör ett bra och viktigt jobb. Men vi kan bli fler, vi kan bli effektivare och vi kan bli bättre på det vi gör tillsammans.  

FOS Stockholms län söker nu efter nya medarbetare till styrelsen. Vi letar efter dig som är driven, digitalt kunnig och intresserad av både kommunikation och nätverkande. Vi tror att du ser nyttan med att utveckla de frivilliga försvarsorganisationernas gemensamma potential. Vi tror också att du vill vara med och förverkliga de mål som FOS Stockholms län strävar efter att uppnå:

Skapa synlighet
Vår roll är att koordinera och att sprida information om det som händer i nätverket (vad vi gör och hur man kan delta) och organisationernas gemensamma uppdrag (varför vi finns till och vilka resultat vi uppnått).

Bygga nätverk
Vi skapar tillfällen för att mötas, samverka och utbyta erfarenheter. Tillsammans blir vi effektivare och starkare.

Vara en kontaktpunkt och påverkansaktör
Vi samverkar ”uppåt och utåt” med syfte att identifiera situationer och skapa förutsättningar för att all den kompetens och erfarenhet som finns inom frivilligorganisationerna ska komma till användning.

 

Låter det som en intressant utmaning? Hör av dig till valberedningen eller till styrelsen och berätta om vad du kan och vill åstadkomma som ledamot i styrelsen. Självklart är du välkommen hjälpa till / bidra till verksamheten utan att vara med i styrelsen. Hör av dig!

Klicka här om du vill du läsa mer om FOS Stockholms län, varför vi finns och vårat uppdrag.

I Sverige finns 18 frivilliga försvarsorganisationer som bidrar till landets civila och militära försvar. Organisationerna rekryterar och utbildar frivilliga för uppgifter inom försvaret och bidrar till att höja landets beredskap för att hantera kriser och de extraordinära situationer som kan uppstå.

By |2017-12-09T11:41:28+01:00December 9th, 2017|Engagera dig!|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment