Aktiviteter till kalendariet efterlyses!

Aktiviteter till kalendariet efterlyses!

Intresset för FMCK, Bilkåren och Försvarsmaktens verksamhet var stort bland besökarna på årets MC- och Bilmässa som ägde rum i slutet av januari. Bästa tipset till de som jobbar med rekrytering på mässor är att ta med ett gäng intresseanmälningar som nyfikna besökare kan fylla på plats. Enkelt och effektivt. 

För FMCKs del resulterade mässan i en hög med potentiella medlemmar som kommer bli kontaktade och inbjudna till nästa informationsträff. Kul! Det var också givande att samverka mellan organisationerna och lära känna personal från både bilkåren och försvarsmakten. Det finns absolut ett mervärde i att jobba tillsammans med rekrytering till våra organisationer. Men det är också viktigt att vi når ut med den mångfald av aktiviteter som de frivilliga försvarsorganisationerna i Stockholms län arrangerar.

Marknadsför era aktiviteter!
Kommer den frivilliga försvarsorganisation du är med i ha några aktiviteter under våren som är öppna för andra? Då kan du få lite extra hjälp att synas genom FOS kalendarium. Du kan själv lägga in aktiviteterna i kalendariet på fosstockholmslan.se. Du kan mata in all information om ert event här. Skicka med en bild så att aktiviteten sticker ut bättre. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något. Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

By |2017-02-21T11:58:31+01:00February 21st, 2017|Events|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment