Vill din organisation synas i FOS kalendarium? Klicka här för att själv lägga in era aktiviteter. Eftersom kalendariet är sökbart går det bra att även lägga in relevanta aktiviter från andra län om de märks upp med en tagg för det län där aktiviteten kommer äga rum. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något.  Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.  

Lägg in ett event i kalendariet!
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

I januari 2017 kommer MC-mässan gå parallellt med Bilar som jobbar och Stockholm Lifestyle Motor Show. Mässorna bjuder på nyheter på två, tre och fyra hjul blandat med aktiviteter, prov- körningar, uppträdanden och seminarier.

På MC-mässan kommer du att kunna stifta bekantskap med många nya motor- cyklar, scootrar och mopeder och även en rad andra fritidsfordon som snö- skotrar, ATV:s, Powerbikes, Quads och vattenskotrar. Dessutom blir det både praktiska och spännande tillbehör och mc-kläder i mängder.

Du är varmt välkommen att mingla med oss från de frivilliga försvarsorganisationerna i FMCKs monter, som vi även i år delar med Bilkåren. Vår del av montern bemannas av kårmedlemmar från FMCK Uppsala, Stockholm och Södertörn. Du hittar oss i monter A15:40

I vår monter kan du även träffa hemvärnssoldater från Livgardet, prova på utrustning och få information om vilka möjligheter och utbildningsvägar som finns för dig inom Försvarsmakten. Våra soldater berättar gärna om sin egen utbildning och hur du kan gå tillväga för att bidra till ett viktigt samhällsskydd.

Öppettider

Torsdag 26 januari
kl 10.00-20.00

Fredag 27 januari
kl 10.00-20.00

Lördag 28 januari
kl 09.00-19.00

Söndag 29 januari
kl 10.00-17.00

****************

Du kan se filmer, spana in hur man kör hoj på vintern och läsa mer om FMCK här
Och du kan se filmen och läsa mer om Bilkåren här