Vill din organisation synas i FOS kalendarium? Klicka här för att själv lägga in era aktiviteter. Eftersom kalendariet är sökbart går det bra att även lägga in relevanta aktiviter från andra län om de märks upp med en tagg för det län där aktiviteten kommer äga rum. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något.  Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.  

Lägg in ett event i kalendariet!
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till FOS Stockholms län och årets tredje nätverksträff!

Datum: 2019-10-10
Tid: 18:00 med fika från 17:30
Plats: Landstingets lokaler, Solnavägen 1 E / Torsplan 1

Kvällens tema: Vi har ett fungerande koncept för hur vi kan användas operativt och vi har relevanta kompetenser som är efterfrågade. Men hur kan vi nå ut till våra uppdragsgivare? Hur kan vi likrikta vår kommunikation för att hjälpa våra samarbetspartners och våra egna medlemmar att förstå och kunna använda vårt smörgåsbud? På vilket sätt skulle vi kunna delta under TFÖ 2020 eller andra övningar som kommer äga rum i länet?

OBS. Av praktiska skäl behöver alla som vill komma anmäla sig. OSA 8/10. Då platserna är begränsade gäller principen först till kvarn med prioritet för FOS egna medlemmar.

Har du några frågor går det bra att kontakta Malin eller Britta på mailen kommunikation@fosstockholmslan.se eller slå en signal på 070-5613457.

Varmt välkommen!
Styrelsen FOS Stockholms län