Vill din organisation synas i FOS kalendarium? Klicka här för att själv lägga in era aktiviteter. Eftersom kalendariet är sökbart går det bra att även lägga in relevanta aktiviter från andra län om de märks upp med en tagg för det län där aktiviteten kommer äga rum. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något.  Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.  

Lägg in ett event i kalendariet!
Laddar Evenemang

Välkommen FOS Stockholms läns tredje nätverksträff.

Kvällens tema:  Vi har ett fungerande koncept för hur vi kan användas operativt och vi har relevanta kompetenser som är efterfrågade. Men hur kan vi öva och testa vår förmåga innan det blir allvar? På vilket sätt skulle vi kunna delta under TFÖ 2020 eller andra övningar som kommer äga rum i länet?

OBS. Av praktiska skäl behöver alla som vill komma anmäla sig. OSA 3/10. Då platserna är begränsade gäller principen först till kvarn med prioritet för FOS egna medlemmar.

Har du några frågor går det bra att kontakta Danne på mailen kommunikation@fosstockholmslan.se eller slå en signal på 076-7868088.

Anmälan: https://goo.gl/forms/ZWJyaygTHME1ewY22

Plats: Centrala Stockholm (ej klart ännu)

Datum: 2019-10-10

Tid: 18:00 med fika från 17:30

Varmt välkommen!

Styrelsen FOS Stockholms län