Vill din organisation synas i FOS kalendarium? Klicka här för att själv lägga in era aktiviteter. Eftersom kalendariet är sökbart går det bra att även lägga in relevanta aktiviter från andra län om de märks upp med en tagg för det län där aktiviteten kommer äga rum. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något.  Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.  

Lägg in ett event i kalendariet!
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Gamex/comiccon Stockholm är Nordens största och mest spännande mässa för populärkultur, som samlar allt inom TV & Film, Spel, Comics, Cosplay, Gadgets, Kläder och Leksaker under ett och samma tak.

På mässan kan du träffa Älvsjö Bilkår, en av många frivilligorganisationer som utbildar bland annat fordonsförare till Sveriges totalförsvar.

Även Försvarsmakten kommer vara där. I deras monter kan du träffa soldater från Livgardet, prova på utrustning och få information om vilka möjligheter och utbildningsvägar som finns för dig inom Försvarsmakten. De berättar gärna om sin egen utbildning och hur du kan gå tillväga för att bli en framtida kollega eller medarbetare.

www.mil.se

www.hemvarnet.se

www.alvsjobilkar.se