Vill din organisation synas i FOS kalendarium? Klicka här för att själv lägga in era aktiviteter. Eftersom kalendariet är sökbart går det bra att även lägga in relevanta aktiviter från andra län om de märks upp med en tagg för det län där aktiviteten kommer äga rum. Så fort webbredaktören har godkänt en aktivitet kommer den att publiceras. Glöm inte att lägga in era kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om vi har några frågor eller behöver komplettera med något.  Du är också välkommen att kontakta oss om du har några frågor.  

Lägg in ett event i kalendariet!
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

För 32:a året på rad firas Ångans Dag den 2:a juni i Mariefred! Det här är ett årligt evenemang som går av stapeln den första lördagen i juni. Det här är dagen då ”sommaren invigs” eftersom  Ångbåten Mariefred gör sin premiärtur till Mariefred för sommaren. Dagen firas med många aktiviteter.

På plats finns också, för första gången, Lottakåren, Bilkåren, FAK, Röda Korset och Civilförsvarsförbundet som presenterar sina verksamheter och hoppas kunna inspirera till engagemang inom de olika FFO:erna.

Välkommen!

Civilförsvars förbundet Strängnäsbygden